Zitting fysiotherapie € 45,00
Screening directe toegankelijkheid € 15,00
Intake en onderzoek na screening € 30,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 45,00
Lange zitting € 76,00
Aan huis behandeling € 76,00
Niet nagekomen afspraak € 45,00

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de praktijk.
Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de kosten voor de geplande behandeling bij u in rekening te brengen.

Hoe goed bent u verzekerd voor fysiotherapie?

Zorgverzekeraars en vergoeding per 1 januari 2020
Zoals u al eerder van ons hebt vernomen werken wij voortdurend met de nieuwste behandelmethoden en komen wij regelmatig niet uit met de contracten van de verschillende zorgverzekeraars. Wij zien ons daarom genoodzaakt om vanaf 2020 geen contracten meer te sluiten met de zorgverzekeraars.

Hoeveel u vergoed krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering en uw polis. Dit kan bij een restitutiepolis het volledige bedrag zijn (meestal 100% vergoeding bij een restitutiepolis), maar ook een gedeelte van het bedrag bij een natura polis (meestal 65-90% vergoeding), waarbij u zelf een eigen bijdrage heeft. Daarnaast betekent dit voor u dat u van Fysio van Gurp een factuur krijgt, dat u deze aan Fysio van Gurp moet voldoen en zelf de declaratie kunt indienen bij uw zorgverzekering.

 

Reacties zijn gesloten.