Natascha van Gurp

Ik ben Natascha van Gurp. Vlak na mijn zesde verjaardag mocht ik, na veel aandringen bij mijn ouders, gaan judoën. Dit werd mijn grote passie.

Van 1997 tot 2008 heb ik in het nationale judoteam gezeten. Ik ben meervoudig Nederlands kampioene en heb medailles gewonnen op diverse World Cups en (junioren-) EK’s. Na het behalen van mijn VWO-diploma, was het voor mij al snel duidelijk dat ik me bezig wilde gaan houden met het begeleiden van mensen in het behalen van hun fysieke en mentale doelen. Ik ging daarom fysiotherapie studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Na deze opleiding heb ik nog de Masteropleiding Sportfysiotherapie gedaan, om me te kunnen specialiseren in sportblessures.

Inmiddels ben ik sinds 2006 werkzaam als (sport)fysiotherapeute. Naast dit werk ben ik ook altijd bezig gebleven met het verder ontplooien van mijn kennis op het gebied van sport en fysiotherapie. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan, waaronder beweegprogramma’s en sporttapen.

Mede door mijn eigen ervaringen in het bedrijven van topsport en natuurlijk door mijn studie, was ik vanaf het begin van mijn arbeidscarrière al erg geïnteresseerd in actief herstel van het lichaam en in het perfectioneren van fysieke prestaties. Met fysiotherapie help ik niet alleen (top)sporters bij hun prestaties en bij hun eventueel herstel, maar ook mensen met algemene lichamelijke klachten.

Reacties zijn gesloten.